CQuartz Finest V6Finest

CQuartz FINEST edustaa viimeisintä ja kehittyneintä teknologiaa uuden sukupolven nanopinnoitteiden joukossa. CarPro:n tuotekehitys on vienyt ammattitasoisen keraamisen hybridipinnoitteen kovuuden, hydrofobisuusasteen, kalvonpaksuuden, lian hylkimisominaisuuden ja kiillon äärimmilleen, tuottaakseen markkinoiden hienoimman maali- ja pintamateriaalien suojajärjestelmän autoille ja moottoripyörille. CQuartz FINEST:n takana on alan johtava tieteellinen tutkimus-, testaus-, ja kehitystyö, päämääränä toteuttaa pro-detailerien vaativiin tarpeisiin paras mahdollinen maalinsuojajärjestelmä. Se on perusteellisesti testattu kaikkialla maailmassa, jotta voidaan taata sen suorituskyky ja luotettavuus kovimmissa mahdollisissa olosuhteissa alkaen arktisen kylmästä Suomen talvesta aina paahtava kesän kuumuuteen Australian aavikoilla. CarPro:n CQuartz FINEST nanopinnoitteesta on tullut parhaiden pro- detailerien valinta ympäri maailmaa, jotka pyrkivät antamaan asiakkaidensa ajoneuvoille korkeinta mahdollista suojaa ja kauneutta.
Cquartz FINEST on kustannustehokas. Pinnoitevalmistajien valmistajien pyrkiessä parhaimpaansa, tarvitaan pinnoitekäsittelyn tekemiseen useita eri komponentteja, maalauskammioita ja kuivausuuneja. Nämä kaikki nostavat käsittelyjen hintoja. CarPro on Cquartz FINEST:ssa valmistuksen monimutkaisuudet pakannut jo kehitysvaiheessa yhteen komponenttiin. Näin on saatu aikaan kustannustehokas, maailman hienoin pintakäsittelymenetelmä, joka on kaikkien saatavilla perheen jokapäiväisessä käytössä olevasta kauppakassista hienoimpiin luksusluokan ajoneuvoihin.

CQuartz FINEST on saatavilla yksinomaan valikoiduilta CarPro:n valtuuttamilta FINEST-käsittelijöiltä.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Kovempi, paksumpi pinnoite – Kohotettu epäorgaaninen SiO2 silikapitoisuus tuottaa 2-3 mikronin paksuisen pinnoiteen, jolla saadaan lisättyä pinnan kovuutta jopa 2H * Mohsin asteikolla **. Tämä merkittävästi vähentää pesussa syntyvää kiiltoa himmentävää naarmuisuutta myös herkimpien automallien kohdalla.
Tehostettu kemikaali- ja UV-suoja – Tarjoaa vahvan suojan niin ihmisen aiheuttamia kuin luonnossakin esiintyviä haittoja vastaa kuten, hapot, lintujen jätökset, teollisuuden laskeuma, korkea-emäksiset syövyttävät pesuaineet, ja voimakas ultraviolettisäteily.

Parannettu liukkaus, vähentää pisarajäljen syntyä – Uusi orgaanisia hybridisilaaneja sisältävä kaava tarjoaa huomattavasti parantunutta liukkautta lian ja öljyn hylkivyyttä, joka lisää itsepuhdistusvaikutusta sekä kestävyyttä kovan ja mineraalipitoisen veden aiheuttamiin pisarajälkiin, jotka ovat tavanomaisten nanopinnoitteiden ongelma.
Rikkaampi, kiiltävämpi Ulkonäkö – Muodostaa runsaan lasimaisen pinnan ja mitattavasti kohonnen kiillon ja heijastavuuden, joka kestää vuodesta toiseen.
Lisääntynyt hydrofobisuus – Hienostunut 3D Nano-rakenne tarjoaa huikeat veden helmeilyn, jossa veden kosketuskulma on 100-110 °, ja liukumiskulma vain 15-25 °.
Korkeampi lämmönkestävyys – Lämmönkestävyys yli 300 celsiusastetta (yli 575 ° Fahrenheit) tarjoaa paremman suojan korkean lämpötilan kohteisiin kuten vanteet, jarrusatulat ja pakoputkistot ympäristöineen, suojaten pintoja mm. kuumalta jarrypölyltä. Tämä ominaisuus takaa pinnoitteen korkean suorituskyvyn myös kilpa- ja urheiluajoneuvoissa.

2 vuoden Finest takuu – CarPro:n valtuuttaman käsittelijän suorittamalle käsittelylle CarPro takaa, että CQuartz FINESTpystyy suojaamaan auton maalipintaa takuuehtojen mukaisesti vähintään kahden vuoden ajan käsittelystä. Tästä osoituksena kirjallinen 2-vuoden CarPro-sertifioitu takuu. Huolellisella hoidolla ja helpoin ylläpitotoimin Cquartz FINEST:sta on iloa vielä vuosia takuuajan umpeuduttuakin.

CQuartz Nanoteknologia

CQuartz FINEST:n ällistyttävät suoritusarvot syntyvät yhdistämällä alusta alkaen sekä orgaanisia, että epäorgaanisia hybridisilaaneja. Valmistuksessa käytetyt huipputarkan nanomittakaavan materiaalit silaanit ovat nanoteknologian pinnoitteen rakennuspalikoita, jotka muodostavat molekyylitasolla monimutkaisia 3-D nanomolekyylirakenteita.

CQuartz FINEST:ssa nämä hybridi silaaniyhdisteet reagoivat hapen ja ilmankosteuden (H2O) kanssa ristisitoen kaksi erilaista elementtiä: epäorgaaninen SiO2 (piidioksidi; tunnetaan paremmin kvartsi.), ja orgaaninen nanoselloosakide (tunnetaan teollisuudessa NCC.). Yhdessä ne synnyttävät uskomattoman kovan nanokomposiittimateriaalin, joka muodostaa kovalenttisen siteen maalipinnan kanssa.

Pohjimmiltaan CQuartz FINEST: sta on tullut osa ajoneuvon maalipintaa, suojaten sitä hydrofobisuudellaan, kiillollaan ja likaa hylkivillä ominaisuuksillaan. Pintojen kovuus on kasvanut jopa 2 * Mohsin asteikolla **, joka tarjoaa merkittävän suojan päivittäisessä käytössä ja pesussa syntyviä hienoja naarmuja ja pyörteitä vastaan, sekä suojelee maalipintaa lukuisilta ympäristöhaitoilta (mukaan lukien
vahvat hapot, emäkset, ja UV-säteily.) ja kaiken kruunaa silmiähivelevän kaunis lasimainen kiilto.

* Useat pinnoitevalmistajat ilmoittavat kovuutta ”pencil hardness test” –tuloksella (esim. 9H), joka riippuu alkuperäisen pinnan kovuudesta ja tiheydestä. Ilmoitustapa on hiukan harhaanjohtava, eikä sitä tule sekoittaa Mohsin kovuusasteikkoon, jossa kvartsin (SiO2) kovuus on 7H. Automaaleissa 5H kovuus on jo erittäin hyvä saavutus. Tämän vuoksi CarPro ilmoittaa vähemmän harhaanjohtavasti kovuuden siten, kuinka paljon lopputuloksessa voi optimaalisessa tapauksessa pintakovuus kasvaa.

** Mohsin kovuus: mittayksikön kehitti itävaltalaisen tiedemies Friedrich Mohs vertailemalla mineraalien
kovuutta asteikolla 1-10 pehmein (talkki) ja kovin (timantti).

Cquartz FINEST – käsittely:

Ajoneuvon perusteellinen pesu ja pintojen puhdistus ilmansaasteista ja jarrupölystä CarPro IronX -puhdistusaineella, joka tuhoaa maalipintaan tunkeutuneen rautapölyn.
Maalipinnan kiillotus, kunnostus ja viimeistely mahdollisimman virheettömäksi.
Pintojen puhdistus vanhoista vahoista ja kiillotusainejäämistä CarPro Eraser –puhdistusaineella.
Pintojen käsittely CarPro Cquartz FINEST:lla, vähintään kaksi kerrosta. Muovipintojen viimeistely CarPro Dlux:lla.
Cquartz FINEST – pinnan kovettaminen IR-lämmittimillä.

Lisäkäsittelyt:
Lasien käsittely CarPro FlyBy Forte
Tekstiiliverhousten suojakäsittely CarPro Fabric
Nahkaverhousten suojakäsittely CarPro Leather

Lisätietoja ja yhteydenotot: http://www.jpsmoniurakointi.fi/yhteystiedot/